Dne 18. prosince 2023 se uskutečnila první slavnostní ceremonie DofE, které se zúčastnilo celkem 27 žáků, kteří úspěšně dokončili bronzovou úroveň ceny Duke of Edinburgh’s International Award (DofE).

DofE je prestižní mezinárodní program zaměřený na rozvoj mladých jedinců prostřednictvím dobrovolnické práce, fyzické aktivity, dovedností a expedic. Žáci, kteří se zúčastnili ceremonie, úspěšně absolvovali všechny čtyři části tohoto náročného programu a dosáhli tak bronzové úrovně, což svědčí o jejich odhodlání a schopnostech.

Mezi významnými hosty byla senátorka RNDr. Helena Pešatová, která vyjádřila své uznání mladým absolventům a jejich úspěchům. Za přítomnosti regionální manažerky Mgr. Veroniky Ormaniecové žáci obdrželi certifikáty a odznaky k dosažené bronzové úrovni.

Celá událost nejen sloužila k ocenění úsilí a odhodlání mladých absolventů, ale také jako motivace pro další studenty, kteří chtějí překonat výzvy a dosáhnout výjimečnosti ve svém osobním rozvoji. Gratuluji všem oceněným ale také všem vedoucím, kteří ve svém volném čase se po celý rok věnovali nad rámec svých povinností programu DofE. Přeji všem mnoho dalších úspěchů v jejich budoucích dobrodružstvích a výzvách.

 

Andrea Čmielová

koordinátor DofE

Ceremonie DofE
Slavnostní ceremonie DofE
Logolink OP JAK Logo DofE Logo MSK